Ju lutemi ta shperdani qe mos te lejojm qe te na perseritet.

Banor te Shuto Orizares e kam per obligim para juaj ta shperndaj korupcionin qe ka ndodhur ne komunen tone , para te vjedhura qe na ben te jetojm neper lagje te shkatruara vetem se te perfitojn disa struktura që ishin para neve.

Sot me fakte po jua dëshmoj se si u manipuluan qytetaret duke u vjedhur 87000 euro te qytetareve qe ishin te parapara per rikonstruimin e ruges Mak. Kos. Brigada nr 38 parat u leshuan por kjo rruge ngeli ashtu sikur ishte me vite dhe parat perfunduan ne xhepin e shum personave qe shum shpejt do te dalin para drejtsis per te dhen llogari per me shum ju ftoj ta ndiqni videon ne vijim.

Ju lutemi ta shperdani qe mos te lejojm qe te na perseritet.Banor te Shuto Orizares e kam per obligim para juaj ta shperndaj korupcionin qe ka ndodhur ne komunen tone , para te vjedhura qe na ben te jetojm neper lagje te shkatruara vetem se te perfitojn disa struktura që ishin para neve.Sot me fakte po jua dëshmoj se si u manipuluan qytetaret duke u vjedhur 87000 euro te qytetareve qe ishin te parapara per rikonstruimin e ruges Mak. Kos. Brigada nr 38 parat u leshuan por kjo rruge ngeli ashtu sikur ishte me vite dhe parat perfunduan ne xhepin e shum personave qe shum shpejt do te dalin para drejtsis per te dhen llogari per me shum ju ftoj ta ndiqni videon ne vijim.

Publiée par Ilaz Leskovica sur Lundi 24 février 2020