Sonte hapëm shtabin e zonës 2, të Degës së BDI-së në Hasanbeg

Në hapje morën shefi i shtabit Raman Ajeti pjesë bartësit e listave fituese në zonën 1 dhe 2, Izet Mexhiti dhe Arbër Ademi.

Edhe Hasanbegu vazhdon të rënditet pas Ali Ahmetit dhe të përkrahë fuqishëm politikat e tij.

Shkurt e shqip edhe Hasanbegu është #knej.