Lajm i madh!

1000 pako gati për Maqedoninë e Veriut

Nga nesër fillon shpërndarja e pakove ushqimore në shumë komuna të Maqedonisë së Veriut

Te gjitha pakot do te dhurohen ne komuna dhe komunat e bëjnë shpërndarjen neper familjet nevojtare

Komunat që do të dërgohen pakot janë:

Shkup – Çair 100 pako

Shkup – Saraj 70 pako

Shkup – Shutk 30 pako

Shkup – Studeniçan 30 pako

Kumanovë – Te Afrim Ismaili 70 pako

Kumanovë – Komuna e Likovës 140 pako

Tetove – 150 pako

Gostivar – 150 pako

Struge – 70 pako

Komuna e Dollnenit 70 pako

Aksionet do te vazhdojnë çdo ditë në të gjitha komunat ku ka nevojë.

Për detaje të tjera për aksionin në Maqedoninë e Veriut sonte në ora 20:30 do te jem live këtu në FB

Faleminderit shumë vëlla Irfan Buçi për angazhimin vullnetar për ta organizuar këtë aksion te madh në kuadër të Jetimave te Ballkanit

Bamirës Zoti kurrë mos ju humbte