BDI-dega Çair unanime, nga të gjith këshillat vendorë të degës Çair,ka zgjedhur Izet Mexhitin bartës liste në zonën 1.

Ndërkaq,kandidat për deputet në njësinë 1 dhe 2 u zgjodhën: Bujar Osmani, Artan Grubi, Nazif Bushi, Abdulselam Selami, Naser Ademi, Mukadese Hajdari, Ardijan Muça, Besim Koka, Merita Koxhaxhiku, Amella Cana dhe Ejup Halimi.

Mirëpo në rrjetet sociale të Facebook në profilin e Hakim Suma portali jonë kishte vërejtur disa lista të propozuar me emra mencuri partiake dhe pjekuri politike do të ishte që lista zgjedhire të doket sikur më poshtë