Pas idesë së Ali Ahmetit se është koha për kryeministër ku trazoi gjithë Maqedoninë e Veriut, nesër pritet një ditë e madhe nga Selia e BDI-së. Këtë ditë e ka paralajmëruar ish deputeti dhe shefi i kabinetit të Ali Ahmetit, Artan Grubi.

“Ditë e madhe nesër po na pret …” ka shkruar Grubi

Nuk dihet nëse lideri i BDI-së, Ali Ahmeti do të shpalos emrin e kandidatit për kryeministër që do të garojë në zgjedhjet që pritet të mbahen në korrik.

Ndryshe iden për kryeministër Shqiptar, derti tani e kanë mbështetur shumë opinionist, gazetar, historian dhe shumë figura tjera publike.