Mjer ata studentë që kanë ksi lloi profesoresh,mjer ato të cilët marin mësim nga një Profesorësh e koruptuar e cila për interesa personale të gjithë i emëron HAXHUZE e ndërsa kur flitet për interesat e saj bashkë me familje ajo mbyll syt dhe nuk është HAXHUZE (tendera prej Afrim Gashit) i fiton cdo her.
Ajo cdo ditë nuk ndal duke motivuar dhe krahasuar Afrim Gashin me politikanët të cilët asesi nuk janë lloi i Afrim Gashit !

Ajo në postin e fundit kishte shkruar:Ju që sot bëheni haxhuze e zhvilluat korrupsionin dhe të keqen, përzuat rininë

Pyesim Profesoreshën e korruptuar se si ajo ligjeron e korruptuar !