Hatemoğlu sot fillon shitjet online në Maqedoni, duke shënuar një hap të rëndësishëm në zgjerimin e qëndrueshëm të dyqaneve të integruara dhe modelit online

Dërgesat dhe Shërbimi i Klientit

Me këtë model plotësisht të integruar, klientët që bëjnë blerje online mund të zgjedhin që artikujt e blerë t’u dërgohen në shtëpi ose t’i marrin në dyqan.
Marrja e artikujve të porositur online nga dyqani është pa pagesë shtesë.
Koha e parashikuar e dërgesave brenda vendit është 5-8 ditë pune. Për kthimet apo ndryshimet e artikujve, blerësit kanë mundësinë e kthimit të blerjeve online pranë dyqanit brenda 30 ditëve.

Një nga hapat më të rëndësishëm drejt modernizimit, që filloi menjëherë pas themelimit të Republikës Turke në vitin 1923, ishte padyshim veshje. Hatemoğlu është markë më e vendosur turke që ka qenë në ballë të këtyre zhvillimeve dhe ka shitur që nga viti 1924 me markën e vet.

Hatemoğlu, i cili ndjek trendet në modën e sotme dhe përgatit koleksionin e saj në të njëjtën kohë me modën botërore, merr vendin e saj në sektorin e veshjeve të meshkujve me stilin e tij unik. Hatem Saykı vazhdon me markat Html dhe H-teen.
Hatemoğlu ju ofron një gamë të gjerë produktesh që shkojnë nga kostume në kostume, këmisha në pantallona dhe triko në këpucë me vëmendje të cilësisë, përpikmërisë në zgjedhjen e pëlhurave dhe dizenjove moderne.