Komisioni për sëmundje infektive po shqyrton mundësinë për të futur në karantinë disa komuna ose për të vendosur orë policore.

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, tha se po diskutohet që në Gazi Babë, Çair, Saraj, Studeniçan dhe disa pjesë të Shtipit të rikthehen masat restrktive. Vendmi do të sillet deri në fund të kësaj jave, varësisht nga numri i të infektuarve në këto komuna.