Pas disa postimeve te Furkan Saliut në FB e tij për disa shkrime ndaj Taravarit ka reaguar në mënyre jo njerëzore Bujar Bajrami.
Në postimin e fundit Gazetari i Klani TV Maqedoni Furkan Saliu ka dhën një përgjigje shum të mirë dhe njerzore për Bujar Bajramin

Ky është Bujar Bajrami
Sekretar tekniko-organizativ i Aleanca Për Shqiptarët
Shembull tipik i personit që ka vendos të merret me politikë sepse ska me çka të merret
Ai është model tipik i politikanit në këtë vend…
Secili që nuk është me të, është kundër tij
Secili që mendon ndryshe, është spiun
Gjithkush përveç tij do të jetë fajtorë nëse partia e tij do ti humb zgjedhjet e ardhshme

Lëvizja për reforma nuk e paska kry punën si duhet, ia paska lënë barrën Aleancës

Image may contain: 1 person, text