Nga terreni i lagjes Dizhon, ku po pastrohet rrjeti i kanalizimit të ujërave të zeza

Ndjekim me vëmendje çdo punë e cila po zhvillohet në Çair, sepse kemi dëshirën dhe vullnetin për të sjellë zgjidhje për çdo problem dhe përmbushje të sejcilës nevojë dhe kërkesë qytetare.

Nga terreni i lagjes Dizhon, ku po pastrohet rrjeti i kanalizimit të ujërave të zezaNdjekim me vëmendje çdo punë e…

Publiée par Komuna Çair-Municipality of Cair-Општина Чаир sur Samedi 17 octobre 2020