“Vazhdojmë me plotësimin e kushteve për standard më të mirë jetësorë.
Janë vendosur paisje urbane gjegjësisht ulëse para ndërtesave të banimit në rrugën “Xhon Kenedi” nr.11, si vazhdimësi e investimit pas asfaltimit dhe vendosjes së këndit të lojërave pikërisht në këtë lagje të Çairit.” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun: