Një tjetër premtim të dhënë po e bëjmë realitet!

Me kryetarin e Qytetit të Shkupit Petre Shilegov paralajmëruam fillimin e procesit të punës për ndërtimin e rrethrrotullimit në udhëkryqin që lidh bulevardin “Brigada e Dytë Maqedonase” dhe rrugën “Kemal Sejfulla”.

Detajet e projektit tonë të përbashkët:

– Vlera e projektit: 19.5 milion denarë.

– Radiusi: 11,5 metra,

– 40 kandellabra të reja për ndriçim dhe

– Rrjet të ujësjellësit, kanalizim atmosferik dhe fekal

– Koha e paraparë e realizimit: 2 muaj