I pari i komunës së Çairit, Visar Ganiu duke folur në Click Plus për masat kundër shpërndarjes së virusit, Covid-19, ka thënë se në të shumtën e rasteve ndez veturën dhe kryen kontrolle nëse po rrespektohen masat e vendosura nga autoritetet.

Ganiu tha se në këto momente është gjithçka në rregull, duke theksuar se problem ka qenë vetëm dita e parë dhe e dyta.