Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu ka informuar se ka filluar dezinfektimi i shkollave  në këtë komunë.

Filluam edhe me dezinfektimin e shkollave në komunën tonë
Me dezinfektimin e shkollave po tregojmë kujdes të shtuar ndaj më të dashurve tanë, fëmijëve. ????Edhe pse fëmijët mundë të mos jenë të predispozuar aq shumë për tu prekur nga virusi COVID -19, përsëri konsiderojmë që kujdesi duhet të fillojë pikërisht nga ata dhe të moshuarit tanë.
Kështu shkollat të jenë gati për rihapjen e tyre dhe fillimin e procesit arsimorë!
[ ] Pamje nga dezinfektimi i Sh.F. “Imri Elezi”.?✔
#Bashkëiadalim
#kujdespo
#panikëjo” – shprehet Ganiu