Me iniciativë të banorëve dhe mbështetje materiale nga Komuna e Çairit, në lagjen “Gazi Babë” , rr.”Ordan Çopella” u evidentuan me ngjyrë trotuarët e rrugës dhe u bë vendosja e policëve të shtrirë si rezultat i një vullneti të dyanshëm për të pasur lagje të ndertuara , siguri të shtuar dhe komunë të bukur.

Njëherit falenderoj banorët e kësaj lagje për punën e bërë dhe organizimin e dëshmuar!” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun: