Lajmërim! Filluam procesin e punës për ndërtimin e rrethrrotullimit në udhëkryqin që lidh bulevardin “Brigada e Dytë Maqedonase” dhe rrugën “Kemal Sejfulla”.

Duke marrë parasysh se këto dy rrugë janë shumë frekuente, Ju lutem qytetarëve të komunës së Çairit, që të minimizojnë përdorimin e këtyre rrugëve duke përdorur rruget alternative të komunes sonë. Ju falemnderit për mirkuptim!” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun: