Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu, njofton se pubtorët sezonal vazhdojnë të punojnë në pastrimin e rrugëve në këtë komunë.

Çairi pastrohet çdo ditë, sepse e përditshme respektivisht e përherëshme është edhe nevoja për ambient të pastërt dhe ambient të shëndoshë???
Pamje nga pastrimi i rrugëve nga punëtorët tanë sezonal :
✔Rr.Nikolla Maleshevski
✔Rr.Gjorgji Pop Hristov dhe
✔Rr.Ferid Murad -thotë Ganiu