APEL
Shumë të dashur qyetetarë të Çairit, përmes kësaj shkrese dua të ju APELOJ të ju THËRRAS edhe për pak durim dhe edhe për pak KUJDES!
Të nderuar, jam i vetëdijshëm për durimin e harxhuar dhe dëshirën për t’iu kthyer normalitetit, megjithatë rreziku ende ekziston dhe mundësia për tu infektuar ende është në masë të konsiderueshme.
Prandaj le të bëhemi shembulli i mirë i kësaj ngjarje dhe jo e kundërta!
👉Përmbajuni rekomandimeve të qeverisë dhe autoriteteve shëndetësore;
👉 Respektoni orën policore;
👉Qëndroni në shtëpi;
👉Mbani pastërti;
👉Mbani distancën sociale;
👉Mbani mjete mbrojtëse;
👉Kujdesuni për veten dhe rrethin.