Ambient i pastërt dhe gjelbërim gjithandej, kështu duam dhe kemi nevojë ti shohim lagjet , rrugët dhe parqet në Komunën tonë.

Andaj pa hezitim dhe plot përkushtim ka vazhduar edhe sot pastrimi i lagjes Çair i Vjetër dhe krasitja e drunjëve , si dhe pastrimi i hapësirave për parkim në lagjen Fushë Tophanë.
????” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun: