Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu thotë se dëshiron që me përulje dhe krenari bashkarisht sot të përkujtojmë 2 majin. Kjo datë e cila në simbolikën e sajë mbanë lirinë, sakrificën, rezistencën dhe dashurinë e pa çmim për komb!
Lavdishëm ta përkujtojmë sot e gjithmonë këtë datë, bashkë me veprën dhe sakrificën e të rënëve për liri.

Lavdi!-thotë Ganiu