Shefi Shtabit Zgjedhor Të Forumit Rinor dega Çair për portalin tonë tha:Te nderuar bashkeqytetar te te gjithe moshave, ne se Forum Rinor I Bashkimit Demokratik per Integrim kemi pergjegjesine t’ju drejtohemi JU ne keto momente kur edhe shteti jone si dhe te gjithe bota po perjetojme lufte kunder nje virusi.
COVID-19 eshte semundje ngjitese e shkaktuar nga koronavirusi. Transmetohet nga njeriu ne njeri, ndermjet kollitje, te folurit dhe ne disa raste nga siperfaqet e infektuara. Andaj ne jemi ndare ne grupe te vogla ketu ne Carshine e vjeter te Shkupit qe te shperndajme dezinfektues, maska mbrojtese dhe doreza qe te simulojme se si shmanget perhapja e virusit.
Shendeti publik eshte pergjegjesi e jona e perbashket.
Apelojme qe te vetedijesohemi per menyrat e parandalimit te perhapjes se virusit, sepse vetem sebashku mundemi te kujdesemi qe ta ruajme shendetin tone dhe te me te afermve tone.