Në rrjetet sociale të Facebook po rrjedhin disa fotografi të Forumit Rinor Cair të cilët po e komentojnë foton e bërë sot tek Ura e Gurit sic gjith Shkupjant që e dinë tek ura Qibritashve.

Në një prej fotografive më aktiv është kjo e cila shkruna që Vetëm Driton Kuqi me të rri mbush shkallët e Sheshit të Skëndërbeut në Carshi të Shkupit dhe sfidon partitë që janë bërë Merge dhe po e fillojnë kampanjën prej Urave (ish vendi qibritashve)me Unaza.