Sot më shumë se kurrë bashkëatdhrtarët tonë kanë nevojë për ne, për përkrahjen tonë morale dhe materijale.

Ne kemi dëshmuar se jemi një komb i bashkuar në të mirë dhe në të keqe.
Ashtu siç nuk na ndajnë dialektet, kufijntë, feja, të dëshmojmë se nuk na ndajnë as ngjyrat partiake.

Solidarizimi me dhimbjen e të lënduarve, e të pastrehëve, e të gjith vëllezërve dhe motrave tona është mbi gjithçka.

Me ty Shqipri, më të bashkuar se kurrë!