Shkurt Shqip është një organizatë mediatike jo qeveritare e cila përmes metodave të medies së pavarur me një prodhim online, promovon lirinë e mediave dhe punon në zhvillimin e shoqërisë civile. Qëllimi i kësaj faqe është të ndërtojë një shoqëri moderne dhe demokratike në Maqedoni. Deri më tani faqja jonë operon vetëm në gjuhën Shqipe.

43,724FansaPëlqeje
23,546NdjekësitNdjek
5,200NdjekësitNdjek