Artistët e mirënjohur, Flori Mumajesi, Klajdi Haruni dhe Bruno ka menduar për një befasi për adhuruesit e tyre.

Në ditën e fundit të vitit ata kanë sjellur si befasi një projekt të ri muzikor.

Treshja e njohur kanë sjellur një version më ndryshe të baladës “Plas” që u lansua në fundi të vitit 2018 nga Flori dhe ishte kënga fituese e “Këngës Magjike” atë vit.

Artistët këtë herë bashkëpunuan edhe me Andrean për të sjellur një edicion mjaft të veçantë të projekti të bashkangjitur edhe videoklip.