Shtëpia botërore e futbollit FIFA ka publikuar sot renditjen e re të kombëtareve për muajin shkurt.

Kombëtarja e Kosovës nuk ka lëvizur nga vendi duke mbetur në pozitën e 115 me 1174 pikë, kjo edhe për shkak që kanë munguar aktivitetet në këtë muajin.

Në të njëjtën situatë është edhe Kombëtarja e Shqipërisë e cila rendite në vendin e 66 me 1356.

Renditjes vazhdon t’i prinë Belgjika e ndjekur nga Franca dhe Brazili.

Angli, Uruguai, Kroaci, Portugali, Spanjë, Argjentinë dhe Kolumbi, mbyllin top dhjetëshen.