Kryetari i Komunës së Kërcovës Fatmir Dehari vazhdon me realizimin e projekteve të rëndësishme dhe përmbushjen e premtimeve elektorale në institucionin që ai e drejton informon TetovaSot.
Përvec zonave të ndryshme dhe investimeve të shumta gjatë mandatit të tij të ri ai së fundmi është fokusuar edhe në një zonë të rëndësishme atje.

Me këtë rast kryetari Dehari tha se me Investimet nga Komuna e Kërçovës tash kanë nisur edhe në fshatin Zajaz .Në këtë zonë ai po rregullon rrugët dhe infrastrukturën në përgjithësi.TetovaSot