Kreu i komunës së Kërçovës njëherit edhe shef shtabi komunal i BDI-së për zonën e 5-të zgjedhore, Fatmir Dehari nesër me fillim në ora 19:00 pritet që të hap edhe zyrtarisht shtabin komunal. Vendtakimi i anëtarësisë dhe simpatizantëve do të bëhet në restorant Arabella në Kërçovë nga ku Dehari do të njoftojë gjithë të pranishmit mbi agjendën dhe prioritetet e shtabit komunal për këto zgjedhje të parakohëshme parlamentare.