Bit pazari dhe rruga e plastikave shkëlqejn nga gjelbërimi i ri 😍😍😍
E dua punën, dua vendin tim, e dua Shkupin tonë 💚 andaj dhe fiks për dy muaj e lulzuam këtë vend me sipërfaqe prej 11.638m2 😉
Fjalën e dhamë dhe premtimin e mbajtëm bashkë me Qytetin e Shkupit! 🤝
*
Бит пазар и Пластичарска улица блескаат од новото зеленило 😍😍😍
Ја сакам мојата работа, ја сакам мојата земја, го сакам нашето Скопје 💚 затоа и за два месеци го раззеленивме ова место со површина од 11.638м2 😉
Дадовме збор и го исполнивме ветувањето заедно со Град Скопје! 🤝