Krenar për fqinjët tanë!😍👌

Prita me shumë kënaqësi Tamara Todevska dhe Darko Dimitrov, miqtë nga Maqedonia e Veriut! Fqinjët tanë më të afërt janë artistë të mahnitshëm dhe i bashkojnë komunitetet tona! 🇦🇱🎶🇲🇰

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and indoor