Sonte, Maqedonia u godit nga një stuhi e përcjellur me erë të fortë dhe shi. Në rrugët e Shkupit, kontejnerë, tarabs fluturojnë, dhe në mediat sociale është parë një video të një ndërtese që i ka rënë  çatia në lagjen Nerezi.