Ekspertja dhe bashkëthemelues i Politico Mng Jovana Maroviç komenton mbi fjalimet e kryeministrit Maqedonas në kongresin e socialistëve të Partisë Demokratike, i cili zgjodhi Milo Gjukanoviçin si shefin e tyre të vjetër.

“Zaev lavdëron rezultatet malazeze në kongresin e DPS. Komedi ”, shkruan Maroviç për fjalimin e Kryeministrit të Maqedonisë.

https://twitter.com/jovanam/status/1200813567068581889?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1200813567068581889&ref_url=https%3A%2F%2Fexpres.mk%2Fcrnogorska-ekspertka-za-zaev-komedija%2F