Burime të sigurta  sot bëjnë të ditur emrat e kandidatëve për deputetë nga Bashkimi Demokratik për Integrim në zonën numër pesë.

Tre nga emrat e parë të kandidatëve për deputetë të partisë më të madhe shqiptare në zonën e lartëpërmendur për zgjedhjet Parlamentare që do të mbahen më 12 Prill janë Talat Xhaferi , Ismail Jahovski dhe Shqipe Shaqiri .

BDI si parti serioze në detaje po i shqyrton të gjithë kandidaturat tjera ndërsa pritet që në këto zgjedhje të del me shumë figura të reja, në fitoren e rradhës më 12 Prill