Albin Kurti i nënçmoi Ziadin Selen, Afrim Gashin dhe partitë e tyre.

E kanë ftuar me shpresë që prezenca e tij e rritë numrin e pjesëmarrësve në tubimin e tyre përmbyllës. Por, Albin Kurtit ma interesant iu kish duk ta kaloi të dielen diku në Evropë se sa ta mbeshtesë këtë koalicion të kot.

Por, për më keq për ta i kish përshendetë me një videomesazh, ku përmes tij fliste për kontributin e shqiptarëve të Maqedonisë në çlirimin e Kosovës. Pra, në videomesazhin e tij, Albin Kurti, iu kish fol për Ali Ahmetin dhe themeluesit e tjerë të BDI-së. Sepse Ali Ahmeti me bashkëpuntorët e tij të BDI-së kanë qenë njerëzit kryesorë të Ilegales dhe UÇK-së të cilat e kanë çliruar Kosovën. Sela dhe Gashi nuk njihen për ndonjë kontribut në këtë çështje. Se njëri ka qenë i zënë duke pirë birra, tjetri me muzikë. 😂

Njëherë i injoroi dhe tani përmes tubimit të tyre i ftoi shqiptarët në Maqedoni ta realizojnë ëndrrën dhe ta votojnë BDI-në.❤️