Kënga “Eja këtu” dedikim për 20 vite sakrificë e përpjekje të liderit Ali Ahmeti vjen nga tenori i njohur Kastriot Tusha i cili shoqërohet nga mezzosopranoja Besiana Mehmedi. Teksti dhe melodia janë të bazuara mbi veprimtarinë 20 vjeçare të BDI – së dhe i dedikohet figurës markante të liderit Ali Ahmetit i cili është figura qëndrore dhe protagonisti kryesor i politikbërjes për dy dekada dhe proceseve më të rëndësishme kombëtare për pothuajse një gjysëm shekulli. “Eja këtu” është thirrja për bashkim dhe realizim të triumfeve të reja në dekadën e re!