“Shtabi për mbrojte dhe shpëtim i NP Higjiena Komunale-Shkup sot u bëri thirrje të gjithë të punësuarve të Ndërmarrjes të cilët me donacionet e tyre në formë të mjeteve financiare apo ndihmës humanitare materiale (ushqim, veshmbathje, mjete higjienike etj) duan t’u ndihmojnë banorëve të qyteteve të R. fqinje të Shqipërisë të cilët dje u goditën nga tërmeti katastrofik.

Pika e tubimit të ndihmës në NP Higjiena Komunale-Shkup do të jetë e hapur deri në ora 14:00 – e shtunë më 30 nëntor, kur nëpërmjet Kryqit të Kuq të Maqedonisë së Veriut ndihma e mbledhur do të dërgohet në R. e Shqipërisë. Me donacione të tyre mund të bashkëngjiten edhe të gjithë qytetarët tjerë.” – thotë Shabani