Në Beograd sot rreth orës 10:20 është ndier një tërmet i fortë. Siç lajmërojnë mediet serbe, ndërtesat janë dridhur në qendër të Beogradit, si dhe në Beogradin e Ri.
Epiqendra ende nuk është e njohur.