Përveç flamujve të vendosur për festë, bukurinë Çairit sot i’a shtuam edhe me mbjelljen e disa drunjëve, bashkë me zv.kryeministrin e parë z.Grubi dhe drejtorin e NP “Parqet dhe Gjelbrimi”, z.Muça.

Gëzuar Festa, Dita e Flamurit🇦🇱🇦🇱🇦🇱