Pas tërmetit të fuqishëm në Shqipëri i menjëhershëm ka qenë reagimi i kryetarit të Bashkësis së Çairit Visar Ganiu që në ora 12:00 ka thirrur seancë të jashtëzakonshme të Këshillit të Komunal për të përcaktuar hapat konkrete të intervenimit sa më të shpejtë humanitar.

Kryetari Visar Ganiu ndërkaq shprehu edhe keqardhje të thellë dhe ngushëllime të sinqerta për familjarët e viktimave!