Në redaksionin tonë kanë aritur disa fotografi dhe shkrime nga banorët në lidhje me punimin e një parkut në Çairr, banorët e kësaj lagje, theksuan se para disa ditësh kishte qenë prezent Kryetari i Komunës së Çairi-it Visar Ganiu dhe në bashkëbisedim kishte dhënë fjalë që do ta gjelbëron këtē hapsirë. Ky park është i paraparë të ndërtohet me buxhet të komunës dhe ditët në vijim do të ket punime të vazhdueshme.