Dy statuset të publikuara në Facebook këtë javë nga Arta Toçi dhe Omer Ajdinit ishin “vetëvrasëse” për të dy anëtarët e lartë të Aleancës për Shqiptarët pasi ata thuajse deri mbrëmë ishin dy kandidaturat e sigurta për deputet në njësinë e 6 dhe 2.

Këta dy kandidatura së bashku me mjekun nga Tetova Vullnet Ferati përgatiteshin nga kjo parti si kandidat për deputet por pas grindjes së tre anëtarëve të kësaj partie se kush do nominohet për deputet mes Flakron Bexhetit dhe Altrim Mamutit përfitoi personi i katërt Adnan Neziri.

Dy statuset “vetëvrasëse” të Toçit dhe Ajdinit i keni më poshtë: