Driton B. Islami nje student jashtezakonisht i mire i pergjigjet Profesoreshes Celiku

Po ike rinia kur te shohe ty ligjeruese ne universitet be analfabete, se une kam faj qe ti kam mbajtur ligjeratat e nuk te kam marru edhe pse shpesh te kam thane para studenteve rri se nuk eshte ashtu, ti je katastrofa e UT-se dhe kjo eshte nje nga arsyet pse ikin rinia kur te shohin ty dhe modelin tend ne institucione duke shitur mend, po per kete pune faj ka BDI se ajo ty te ka fut ne UT dhe ti sot je be loder per me qesh mbare opinioni me ty, une te njoh ty dhe shume professore rrini merrne nga nje rroge dhe mos folni se krejt te palarat u’a di! Turp.