Sot me shumë gjasa do të jetë dita D politike e vendit, shumë raste për të ndodhur e shumë ndodhi ndoshta për tu habitur!
A do të ketë befasira politike sot?
Sot lideri i BDI-së, Ali Ahmeti ka thirrur takim të liderëve shqiptar në Shkup më ora 12. Nga ana tjetër presidenti Pendarovski në po të njejtën kohë pritet të ja jep mandatin Zoran Zaevit mandatin për formimin e qeverisë, që me gjasa i ka numrat për formimin e saj! Ndërsa për tu bërë akoma më interesante dita D e sodit, kryetari në detyrë i kuvendit thirë mbledhje të kuvendit për tu vazhduar mbledhja konstituive dhe njëkohësisht për tu zgjedhur kryetari i ri i kuvendit!

Nga Hakim Suma