Editorial per ShkurtShqip nga :Hakim Suma

Diçka po zihet, diçka nesër do të ndodh! Ose së paku nesër shteti do të merrë një diskurs politik befasues!
A mos vallë do të ripërsëritet viti 2006 ose ndoshta viti 2016?! Është befasuese se kush do ta formon qeverinë, partitë fituese të zgjedhjeve parlamentare, apo partia fituese e blokuy maqedonas me partitë jo fituese të blokut shqiptar, a i kanë ato numrat e nevojshme?

Ose ndoshta do të ndodh befasia më e madhe tjetër, formimi qeverisë në mes partisë jofituese të zgjedhjeve të blokut maqedonas me partinë fituese të bllokut shqiptar?
Nëse nesër nuk takohen liderët e partive parlamentare shqiptare kjo i bie që shqiptarët janë akoma shumë larg jetësimit të idealeve të tyre, e ajo është madhëria dhe nderi j shqiptarit, njësia dhe bashmimi i kombit, lumturia dhe përparimi i përgjithëshëm.

Derguar per redaksin ton nga Hakim Suma