Analisti Artan Dika sonte në emisionin Click Plus në TV21 ka deklaruar se Ziadin Sela me implikimin e Alternativës në koalicion po e bën gabimin e njejtë si me RDK-në e Vesel Memedit dhe Unitetin e Gëzim Ostrenit. Sipas Dikës loja e Ziadin Selës nuk është e sinqert