Dhurata Dora vjen në një këngë në gjuhën gjermane.

Shqiptarët Dhurata Dora dhe Azet janë bërë bashkë për të sjellë një këngë në gjermanisht.

Këngëtari dhe reperi i famshëm kanë publikuar me videoklip këngën me titullin ‘Loss Loss’, këngë kjo me të cilën Dhurata synon tregun gjerman të muzikës.

Dhurata pret që kjo këngë të arrijë të kalojë suksesin e ‘Zemër’.