Cdo projekt me zemer po bëhet realitet në Komunën e Shuto Orizares në postimin e fundit të shefit të kabinetit të Komunës po ashtu dhe kryetar i degës se Shuto Orizares Ilaz Leskovica pam një video e publikuar punimet që janë zhvilluar nëpër rrugicat e lagjeve.

Një video e shkurtër me fotografi shifen punimet nëpër mahalla të ndryshme të cilët i kanë punuar:
-Asfltimi i rrugëve,
-Ndricimi i rrugëve
-Bekatonizimi i disa rrugëve po ashtu edhe pjesa për këmbësorët

Ndryshimet duken se kanë filluar