Edhe Reperi Capital T në këto momente që po kalon Shqipëria po e shfaq anën humane të tij duke qenë prezent në zonat e prekura nga tërmeti, që mbetën të vdekur 40 persona dhe mbi  600 të lënduar.

Madje Reperi po merret edhe me strehimin e familjeve të prekura nga tërmeti, duke i dërguar në Kosovë.

Në postimin e fundit ne rrjetin social Instagram ai shihet më një foshnje ne dorë ku ka shkruar “Na u nisëm për Kosovë”.