Çairi vazhdon aktivitetet e javës për 7 Marsin – Dita e Mësuesit.Në kuadër të aktiviteteve që Komuna e Çairit organizon në bashkëpunim me shkollat fillore, në Galerinë Kombëtare Çifte Hamam u realizua ekspozita me punimet e nxënësve të shkollave fillore me temë ” 7 Marsi – Dita e Mësuesit”.
‘Falenderoj nxënësit dhe mësimdhënësit e artit figurativ, për kontributin e tyre dhe përkushtimin kreativ për të realizuar një ekspozitë të bukur dhe me vlerë kushtuar mësuesve tanë-thotë kyetari i Komunës, Visar Ganiu