Bashkë me Hisen Xhemaili inkurajuam ekipet tona të shpëtimit të vendosura ne Durrës të angazhuara në mbrojtje dhe shpëtim të vëllezërve dhe motrave tona! Njëkohësisht takuam një grup zjarrëfikës vullnetar nga Çairi, miq të mi të vjetër që kishin ardhur për solidarizim. Bravo djema!